Fine Taste Good Living
Mosselen met Les 4 Pierres Pinot Grigio
Het mosselseizoen is al een tijdje gaande maar tegenwoordig kunt u niet alleen tijdens de zomer maar ook in de herfst én winter lekker door genieten van mosselen! Men denkt vaak dat het eten van mosselen veel werk is en wordt daarom vaak in een restaurant gegeten. Maar niks is minder waar want mosselen kunt u heel makkelijk thuis maken. U bent zelfs sneller klaar dan met het bakken van een cake!
Benodigdheden (4 personen):
- 4 kilo mosselen
- 2 uien
- 3 stengels bleekselderij
- 1 bosje peterselie
- 1 wortel
- Kerriepoeder
- Peper
- Bakboter
- 1 fles Les 4 Pierres Pinot Grigio
Snijd de uien, de wortel en bleekselderij in grove stukken en doe het vervolgens in een pan met een scheutje bakboter erbij. Laat even onder de deksel zweten voor circa 3 minuten. Doe de mosselen erbij in de pan en doe de kerriepoeder en peper erop en giet de helft van de fles Les 4 Pierres Pinot Grigio erin. Laat het koken totdat alle schelpen open zijn dan zijn de mosselen gaar.
Eet smakelijk!
Klik hier voor nog meer heerlijke gerechten.